NoS storsatsar på klubbverksamhet i skolorna höst

22.05.2020 kl. 12:38
Matklubbar, programmering, musik, cirkus, dans, ordkonst, konst, popkör... och mellanmål i samband med klubben! Vad skulle DU vilja göra i höst?

Hösten 2020 kommer NoS att göra en storsatsning på klubbverksamhet. I samarbete med skolorna, Hem och Skola -föreningarna och andra lokala föreningar vill NoS erbjuda fler klubbar än någonsin förr, med nåt för var och en. Och inkluderat mellanmål, eftersom skolelever enligt vår erfarenhet ofta är hungriga då skolan tar slut för dagen! 

Detta möjliggörs genom att en annan aktör kommer att ordna eftisverksamhet för barnen i Staffansby, och NoS utmärkta ledare då kan ägna sig åt klubbverksamhet hela eftermiddagarna. NoS satsar alltså på att hålla kvar våra kompetenta och omtyckta ledare och samtidigt bygga upp fina möjligheter till mångsidig, rolig, kvalitativ och språkstärkande verksamhet på svenska för områdets barn och unga.

Så - vad skulle du önska att ordnades i din närskola? Och hur är det, skulle det vara trevligt att kunna delta i t.ex. en matlagningskurs med hela familjen och en kompisfamilj några kvällar under hösten? Förslag och önskemål välkomnas, hör gärna av dig till NoS kansli! 

Katja Salojärvi