Vi är bara mänskor på Svenska Teatern

05.03.2020 kl. 12:12
Svenska Teatern erbjuder föreställningarna 6-24.3 till rabatterat pris. Ange koden MARS och få -25% rabatt.

Joakim Groth återkommer till Svenska Teatern med en ny pjäs. Liksom i familjekrönikan Härlig är jorden handlar det om vår närliggande historia.

Joakim Groth: "Det är en självbiografisk berättelse om min egen familj. Jag försöker skildra mina föräldrar, deras liv och död under en tid då amerikanerna landsteg på månen och vi som var tonåringar hade svårt att förstå att också våra föräldrar hade varit unga en gång."

Svenska Teatern erbjuder föreställningarna 6-24.3 till rabatterat pris. Ange koden MARS och få -25% rabatt.

Vill du bli ett Teaterombud? Svenska Teatern har idag ca 200 aktiva ombud som representerar olika föreningar, arbetsplatser och organisationer.

Som teaterombud blir du en del av Svenska Teatern. Du hjälper oss att marknadsföra våra föreställningar och sprida information om vår mångsidiga repertoar. Att vara ombud innebär lite arbete men är oerhört värdefullt för teatern och för hela kulturfältet. Som ombud får du dessutom många förmåner, både för dig själv och för din grupp. 

För mer information besök svenskateatern.fi eller kontakta: Marica Fagerholm-Åsten, försäljningskoordinator, tfn: +358 96162 1433 

Ted Svensson