Nyheter

GDPR på NoS

Den nya dataskyddsförordningen träder i kraft idag. Inga åtgärder krävs av NoS kunder. Läs mera »

Sommarkaffe med Norr om Stan

Alla intresserade, medlemmar och icke-medlemmar, välkomnas på NoS sommarkaffe för att prata svenskspråkig fritidsverksamhet, samarbete, projekt eller annars bara titta in på en kopp kaffe med tilltugg!Läs mera »

Teater: Romeo & Julia

Vanda teaterförening sätter upp Romeo & Julia som deras årliga pjäs. Fast med clowner i rollerna får denna världsberömda klassiker en helt ny twist.Läs mera »

Rundvandring i Kårböle och på Malms begravningsplats

Rundvandringarna i Kårböle och på Malms begravningsplats närmar sig och med det utlovade milda vädret utan regn är läget perfekt. Läs mera »

Platser kvar på sommarkolonierna

P.g.a. några avbokningar har vi ännu några platser kvar till nästan alla sommarkoloniveckorna, också de två första veckorna i Gumtäkt! Läs mera »

Helsingebydgens kör ny medlem!

NoS-familjen fortsätter att växa, senast med tillskott av ännu en pigg och aktiv kör. Läs mer om Helsingebygdens kör, dess historia och verksamhet här! Läs mera »

Vår ekonomisekreterare presenterar sig

Hej! Jag kallas Bamse och bor i Staffansby. Jag har jobbat lite i flera olika branscher med varierande uppgifter under åren och därför brukar jag kalla mig "mångsysslare". Jag är alltid nyfiken på att lära mig nytt och att träffa nya människor.Läs mera »

100 km svenska stigar i repris

Förra årets hit 100 km svenska stigar i norra Helsingfors och Vanda går delvis i repris på grund av deras popularitet. Dra på er promenadskorna och ta med en flaska vatten och gott humör! för att uppleva eller återuppleva dem igenLäs mera »

Vår informatör presenterar sig

Norr om Stan har numera en informatör som bland annat har ansvar för innehållet på webbsidan.Läs mera »

En midsommarnatts dröm - biljetterna ute nu!

Boka biljett till årets ungdomsmusikal i Helsinge skola NU och försäkra dig om en plats! Läs mera »