Nyheter

Skolornas arbetstider under 2019/20

Svenska sektionen för sektorn för fostran och utbildning har fattat beslut om arbets- och lovtider för läsåret 2019-2020. Läs mera »

SeniorNord med Lucia

Staffansby Lucia och en liten tomteskara från daghemmet Bystugan besöker Malms kulturhus 13.12.18 kl. 14. Dessutom allsång, infotorg och kaffe med tilltugg. Fritt inträde!Läs mera »

Och nu firar vi i alla åldrar

Måndagen den 12 november 2018 blev det 15 år sedan Norr om Stan rf grundades!Läs mera »

Barn firade med besked!

Årets barnfest, Barn firar!, gick av stapeln på Malms kulturhus i lördag. Med och firade var bortåt 800 personer! Läs mera »

Helsingfors stadsbibliotek söker en residenspoet

Helsingfors stadsbibliotek söker en residenspoet för tiden 1-30.11.2018 för ett gemensamt projekt med Folkhälsan Välfärd Ab. Bakom projektet står Viks bibliotek i samarbete med Brummerska Hemmet i Västra Baggböle och Kristinagården i Södra Haga. Avsikten är att med hjälp av kreativt skrivande och poesi främja upplevelsen av delaktighet hos äldre. Projektet är ett pilotprojekt som förverkligas hösten 2018 med stöd av riktade medel fördelade av stadsstyrelsen i Helsingfors. Läs mera »

Minibridge – tillsammans

Arbis anordnar en kurs i Minibridge för barn och unga tillsammans med en vuxen i Åggelby. Minibridge är en förenklad version av av det populära kortspelet Bridge.Läs mera »

Än finns plats på höstens knypplingskurs!

Knypplingen drar igång på Solhem tisdagen 18.9 och än finns platser kvar för dig som är intresserad av handarbete i gott sällskap. Läs mera »

Läs infotidningen på nätet

Nu finns Norr om Stans senaste infotidning på nätet där vi bland annat informerar om höstens klubbar kurser och evenemang.Läs mera »

Få vår kalender till din kalenderapp!

Nu kan du importera vår kalender till valfri app på din dator eller telefon för att på så sätt enkelt hålla reda på vad som händer "norr om stan".Läs mera »

SenioRöst med B.S.T.O.Band; Liv, död och elakheter

B.S.T.O. Band: Böhlström, Strandberg, Toivanen & Osmala framför blues och jazzlåtar i sin säregna stil. Låtarna är lugna med fokus på de svenska texterna. Repertoaren består av både gamla svenska visor och eget material. Dessutom kaffeservering, infotorg mm. Ingen förhandsanmälan.Läs mera »