Nyheter

Föreningarnas huskvällar 8 och 20.10.2020

Tips, råd och kamratstöd för dig som är medlem i en förening som har hus!Läs mera »

Prova på cirkus på Solhem 

Återupptäck ditt fokus genom jonglering, diablo, flower sticks, pois och hularingar. Töm huvudet på dagens brus och hitta balans, split vision, koordination och rytm genom cirkuskonstens instrument.Läs mera »

Guidad promenad i Sottungsby

Repris av den omtyckta guidningen som hörde till 100 km svenska stigar ges onsdagen den 23 september! Läs mera »

Lösningen på stressiga vardagskvällar: Restaurangklubb!

Känns det jobbigt att tänka ut vad som ska ätas i kväll? Tråkigt att laga mat ensam? Kom och avnjut matlagning och middag en gång i månaden i trevligt sällskap och bli inspirerad av nya recept! Dessutom är hemlagad mat billigare än färdigköpt, oftast också hälsosammare och minst lika god! Läs mera »

Möjlighet att ansöka om friplats på NoS klubbar

NoS kommer höstterminen 2020 att ha möjlighet att bevilja friplatser på klubbverksamheten för att möjliggöra deltagande även för deltagare som har det ekonomiskt kärvt. Läs mera »

Det händer på svenska

NoS sammanställer föreningsmagasinet Det händer på svenska i samarbete med Förbundsarenan, Sydkustens landskapsförbund och Luckan. Läs mera »

Datorklubb för seniorer startar upp

Tisdagen den 1.9 startar datorklubben för seniorer. Klubbträffarna är varannan tisdag jämna veckor kl. 10.00-11.30Läs mera »

Höstnumret av Det händer norr om stan ute nu

Tidningen om fritidsverksamhet på svenska i norra Helsingfors och Vanda med omnejd postas denna vecka! Du kan också läsa numret genast på nätet. Det är ett digert nummer, fullspäckat med trevligheter! Läs mera »

Tryggt deltagande i klubbar och kurser

Vi gör vårt yttersta för att det ska vara tryggt att delta i NoS verksamhet! Vi utarbetar som bäst instruktioner för såväl ledare som deltagare. Tillsammans kan vi klara oss tryggt igenom hösten! Läs mera »

Allsång vid Berghyddan

I år ordnas allsången onsdagen den 19 augusti kl. 18 ute i Berghyddans vackra och lummiga trädgård! Start kl. 18, paus med grillkorv. Läs mera »