Lediga arbetsplatser

Norr om Stan rf söker för tillfället anställda till följande uppdrag:

 

 

 

 

Klubbledare till matklubb, konstklubb och dramaklubb för barn (eftermiddagstid), samt datorklubb för seniorer (förmiddagstid)!

För vårterminen 2019 söker vi duktiga och glada klubbledare till svenskspråkiga lågstadieskolor i norra Helsingfors och Vanda. Vi behöver också en ledare för dataklubben för seniorer.

Eftermiddagsklubbarna ordnas i skolorna. Arbetstiden är någon timme per dag, en eller flera gånger i veckan och passar bra för t.ex. studerande eller dig som jobbar deltid.

Bland våra klubbar tidigare år har ingått idrott, konst, musik, drama, kreativt skrivande, matlagning m.m. De flesta av våra klubbar riktar sig till lågstadieelever i åldern 7-12 år, men vi ordnar också klubbar för högstadieungdomar samt familjekurser. Om du har ett specialområde som du tror att kunde intressera denna målgrupp tar vi gärna emot förslag på nya klubbar!

För att framgångsrikt hålla dataklubb för seniorer bör du vara bra på att förklara saker, lugn och tålmodig. Kunskaper som krävs av dig som ledare är grundkunskaper i de vanligaste programmen och funktionerna, samt goda insikter beträffande IT-säkerhet.

Vi söker 18 år fyllda svenskspråkiga ledare. (Om du är under 18 år bör du ha gått i den skola du vill leda klubb i, eller annars ha mycket goda meriter!) Du bör ha god hand med barn och unga och vara initiativrik, samarbetskunnig, pålitlig och ansvarsfull. Utbildning och/eller erfarenhet inom ungdomsarbete och klubbens inriktning är en merit.

Fritt formulerade skriftliga ansökningar med CV insändes till Norr om Stan rf per e-post till adressen info[at]nos.fi. På frågor svarar verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn: 050 432 8888.

OBS att personer som anställs för arbete med barn och unga ska uppvisa ett straffregisterutdrag för arbetsgivaren då arbetsförhållandet inleds (Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn 14.6.2002/504).
Kolla tips och råd på sidan "klubbledarbank"!