Lediga arbetsplatser

Norr om Stan rf söker för tillfället anställda till följande uppdrag:

Koloniköksa/-kock sökes!

NoS sommarkoloni i Gumtäkt söker dig som kan laga god och hälsosam mat åt 20 glada barn och deras ledare måndag-fredag 3-20.6.2019. Din insats är avgörande för att lägret ska bli lyckat, då alla är betydligt gladare och nöjdare om de får god mat!

Till dina uppgifter hör att planera matlistan (lunch och mellanmål) med beaktande av eventuella allergier, göra uppköpen, tillreda och servera maten samt mellanmålet (alternativt fixa medtagbar matsäck!) och städa undan både i köket och i resten av utrymmena.

Lönen är 10 €/h och dagen är beräknad till 8 h/dag. Lunch och mellanmål ingår då vi hoppas att du äter med oss!

Skicka din fritt formulerade ansökan med cv så snart som möjligt till info@nos.fi! Vi anställer rätt person så snart vi finner hen. Vid frågor kan du kontakta verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn. 050-432 8888.

 

Ledare för konstklubben i Staffansby

Vi söker en glad, ordentlig och trevlig 18 år fylld person för att hålla konstklubben för åk 3-6 i Staffansby skolas åk 3-6 en eftermiddag i veckan, gärna fredag!

Konstklubben går ut på att deltagarna får lära sig om olika tekniker och material och prova dessa genom uppgifter som ledaren funderat ut med tanke på barnens ålder och förkunskaper. Varje gång har brukat avslutas genom att tillsammans gå igenom dagens alster och hitta vad som lyckats bra i dem.

Är du den vi söker, ge dig till känna snarast möjligt genom en fritt formulerad ansökan per e-post till adressen info@nos.fi! Vi hoppas få igång klubben så snart som möjligt i början av vårterminen.

 

 

Kolla tips och råd på sidan "klubbledarbank"!