Lediga arbetsplatser

Norr om Stan rf söker för tillfället anställda till följande uppdrag:

Hjälpledare till sommarkoloni!

- är nu funnen, tack för intresset!

Med tanke på kommande somrar:

Gillar du barn och vill du gärna ha sommarjobb för en del av sommaren? Är du ansvarsfull och pålitlig? Då kan du vara den vi söker!

På NoS sommarkolonier för lågstadiebarn är det garanterat liv och rörelse 3-20.6.2019!

Som hjälpledare är du en del av teamet som ser till att barnen på lägret hålls hela och glada genom alla äventyr vi ser fram emot under de två-tre veckorna mellan skolavslutning och midsommar (längden på arbetsförhållandet beror på hur många fler anmälningar som kommer in till midsommarveckan!).

Till dina uppgifter hör att tillsammans med de övriga ledarna planera programmet, valla gruppen, leda lekar, hålla reda på barnen och deras jackor, väskor, busskort, kepsar, vattenflaskor, simppare o.s.v... samt spela uno, brädspel, kasta frisbee, vara målvakt, trösta, plåstra, läsa högt, berömma, fjantas, skratta och säga till enligt behov. Bland annat.

Lönen är 7,50 €/h och din arbetstid är kl. 8:30-16:00. Lunch och mellanmål ingår, då alla äter tillsammans.

Skriv till oss och berätta varför du skulle vilja jobba på koloni och varför du vore en bra hjälpledare, samt berätta lite om vad du är duktig på och om du har erfarenhet av att vara med barn sedan tidigare. Skicka din ansökan så snart som möjligt till info@nos.fi! Vi anställer rätt person så snart vi finner hen. Vid frågor kan du kontakta verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn. 050-432 8888.

 

Ledare för konstklubben i Staffansby

Vi söker en glad, ordentlig och trevlig 18 år fylld person för att hålla konstklubben för åk 3-6 i Staffansby skolas åk 3-6 en eftermiddag i veckan, gärna fredag!

Konstklubben går ut på att deltagarna får lära sig om olika tekniker och material och prova dessa genom uppgifter som ledaren funderat ut med tanke på barnens ålder och förkunskaper. Varje gång har brukat avslutas genom att tillsammans gå igenom dagens alster och hitta vad som lyckats bra i dem.

Är du den vi söker, ge dig till känna snarast möjligt genom en fritt formulerad ansökan per e-post till adressen info@nos.fi! Vi hoppas få igång klubben så snart som möjligt i början av vårterminen.

 

 

Kolla tips och råd på sidan "klubbledarbank"!