Svensk förening i Åggelby: Torsdagsträffar

20 December 2018, 17:00 - 18:30

Svensk förening i Åggelby anordnar torsdagsträffar för sina medlemmar och andra som vill kika in på en kaffe med tilltugg och gott sällskap.

Torstagsträffarna hålls i föreningens tillfälliga lokaler på Byäldstevägen 21 mitt emot Kebab-kiosken den tredje torsdagen i månaden.

Varmt välkomna!


Plats
Byäldstevägen 21
00640 Helsingfors

Arrangör
.

Kommande evenemang

18.12
Jordens jul Gamelikören ger för andra året i rad sin julkonsert i Mejlans kyrka. Uppmuntrad av senaste års succé har kören i år glädjen att presentera en på alla sätt jordnära och tillika universell julkonsert. Årets konsert ges tillsammans med solisten.
20.12
Svensk förening i Åggelby: Torsdagsträffar Svensk förening i Åggelby anordnar torsdagsträffar för sina medlemmar och andra som vill kika in på en kaffe med tilltugg.
22.12
Strålande jul! Julkonsert Helsingebygdens kör dirigerad av Emmi Saulamaa och Juho Lepistö på piano uppträder med vackra och stämningsfulla julsånger.
15.01
Seniornätverket besöker Ode! Seniornätverket besöker det nyöppnade centrumbiblioteket Ode. Rundvandring, infotorg kring digitala tjänster, kaffeservering. Fritt inträde!