Nyhetsbrevet NoS-info, vad är det?

NoS-info är ett elektroniskt infobrev, som skickas ut till beställarnas epost varannan eller var tredje vecka.

Märk att NoS-info och infotidningen "Det händer Norr om Stan" skall beställas separat. Infotidningen publiceras 3 ggr i året och skickas hem per post. Du kan beställa infotidningen gratis här

Föreningsaktiviteter i Corona-tider

20.03.2020 kl. 09:35
Inhiberade och framflyttade aktiviteter, evenemang och träffar - för allas skull!

Våra medlemsföreningar och vi själva tvingas inhibera många aktiviteter, möten och träffar just nu och det är lika trist som nödvändigt. I samhällelig anda ber vi er alla att ha tålamod med situationen och förståelse för att gammal info kan hänga kvar på sina ställen i kalendrar, nyhetsbrev etc. Tänk en extra gång innan ni far iväg till det ena eller andra - många gånger är det kanske bättre att stanna hemma i stundens allvar - och kanske är det ändå inställt?

NoS manar alla sina medlemsföreningar och deras respektive medlemmar till lugn, eftertänksamhet och försiktighet i dessa ovanliga tider.

 

Mvh, NoS kansli genom Ted Svensson

Ted Svensson

Kalender

02.04
Matklubb för åk 3–6 i Månsas, grupp 2 SKJUTS FRAM! Månsas matklubb ordnas i två grupper. Grupp 2, tänkt att samlas på torsdagar 2.4-23.4, väntar på att coronaepidemin ska blåsa över innan vi slår fast nya datum,
10.04
HG, öppen ungdomsverksamhet - inställt Öppen ungdomsverksamhet på fredagar 13.00-22.00 på Helsinggård i Dickursby är tyvärr inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Ta hand om er och minns att tvätta händerna!
12.04
Yoga - inställt tills vidare Välkommen till Midgård på yoga!
19.04
Yoga - inställt tills vidare Välkommen till Midgård på yoga!
23.04
Com out and play 2 HKUF anordnar spelkväll för unga (13 år fyllda).
30.04
Materialdeadline för Bikupan Bikupan är annonsportalen för alla norra Helsingfors- och Vandaföreningars annonser. Bikupan publiceras i Hufvudstadsbladet tre torsdagar under vårterminen och tre torsdagar under höstterminen.
07.05
Publicering av Bikupan i HBL Bikupan är annonsportalen för alla norra Helsingfors- och Vandaföreningars annonser. Bikupan publiceras i Hufvudstadsbladet tre torsdagar under vårterminen och tre torsdagar under höstterminen.