Föreningsstrategi och vin!

01.03.2019 kl. 14:08
NoS inbjuder samtliga medlemsföreningar till trevlig kvällssits on 6.3 kl. 18-21 på Solhem!

Hjärtligt välkommen på trevlig kvällssits, där vi kombinerar två goda saker: vinprovning med Vanda Munskänkar och föreningsstrategiarbete med Svenska Studieförbundets verksamhetsledare Mari Pennanen som inspiratör!

Under kvällen vill vi inspirera NoS medlemsföreningar, både nya och gamla, att fundera på sin förenings verksamhet och hur den ligger i tiden, samt hurdana saker NoS kan bidra med för att serva just er förening. Kvällen utgör också startskott för NoS strategiarbete, så detta är ett utmärkt tillfälle att vara med och påverka i vilken riktning arbetet inom NoS bör gå. Inget hindrar dock att man kommer bara för vinet heller!  

Förhandsanmälning önskas, särskilt av alla som vill vara med på provsmakningen, senast må 4.3 per e-post till info@nos.fi!

Katja Salojärvi

Kommande evenemang

19.03
Knyppling Välkommen med och skapa vacker spets! Passar både nybörjare och erfarna knypplare. Du får vid behov låna dyna och pinnar i början.
25.03
Matklubb för åk 3–6 i Kottby Matklubben ordnas av Norra Helsingfors M-klubb.
25.03
Dramakurs för högstadiet i Åshöjden Kom med på denna roliga och lärorika dramakurs där vi provar på olika sätt att berätta (både individuellt och i grupp).
26.03
Dataklubb för seniorer våren 2019 Vi går igenom nytt och gammalt gällande datorer enligt deltagarnas intresse.
26.03
Knyppling Välkommen med och skapa vacker spets! Passar både nybörjare och erfarna knypplare. Du får vid behov låna dyna och pinnar i början.
27.03
Matklubb för åk 3–6 i Månsas, grupp 2 våren 2019 Matklubben ordnas av Norra Helsingfors M-klubb.
27.03
Bandklubb i Månsas för åk 3-6 Musikklubb för alla intresserade.