Anmäl dig
till NoS klubbar, kurser och kolonier

Nyheter

Skolornas arbetstider under 2019/20

Svenska sektionen för sektorn för fostran och utbildning har fattat beslut om arbets- och lovtider för läsåret 2019-2020.

SeniorNord med Lucia

Staffansby Lucia och en liten tomteskara från daghemmet Bystugan besöker Malms kulturhus 13.12.18 kl. 14. Dessutom allsång, infotorg och kaffe med tilltugg. Fritt inträde!

Och nu firar vi i alla åldrar

Måndagen den 12 november 2018 blev det 15 år sedan Norr om Stan rf grundades!

Barn firade med besked!

Årets barnfest, Barn firar!, gick av stapeln på Malms kulturhus i lördag. Med och firade var bortåt 800 personer!

Helsingfors stadsbibliotek söker en residenspoet

Helsingfors stadsbibliotek söker en residenspoet för tiden 1-30.11.2018 för ett gemensamt projekt med Folkhälsan Välfärd Ab. Bakom projektet står Viks bibliotek i samarbete med Brummerska Hemmet i Västra Baggböle och Kristinagården i Södra Haga. Avsikten är att med hjälp av kreativt skrivande och poesi främja upplevelsen av delaktighet hos äldre. Projektet är ett pilotprojekt som förverkligas hösten 2018 med stöd av riktade medel fördelade av stadsstyrelsen i Helsingfors.

Kommande evenemang

18.12
Jordens jul Gamelikören ger för andra året i rad sin julkonsert i Mejlans kyrka. Uppmuntrad av senaste års succé har kören i år glädjen att presentera en på alla sätt jordnära och tillika universell julkonsert. Årets konsert ges tillsammans med solisten.
20.12
Svensk förening i Åggelby: Torsdagsträffar Svensk förening i Åggelby anordnar torsdagsträffar för sina medlemmar och andra som vill kika in på en kaffe med tilltugg.
22.12
Strålande jul! Julkonsert Helsingebygdens kör dirigerad av Emmi Saulamaa och Juho Lepistö på piano uppträder med vackra och stämningsfulla julsånger.
15.01
Seniornätverket besöker Ode! Seniornätverket besöker det nyöppnade centrumbiblioteket Ode. Rundvandring, infotorg kring digitala tjänster, kaffeservering. Fritt inträde!