Musiklek och familjecafé

Ett smakprov på musikleken med Sussi, Ludde och Macke.

Musikleken på Solhem

Familjecafé och musiklek med Sussi och Ludde (och senare också Macke) har funnits på olika platser i huvudstadsområdet i ca 20 år och sedan 2019 har man huserat på Solhem, Malm svenska ungdomsförenings hus i Malm i norra Helsingfors. Det har länge varit ett väldigt populärt evenemang och många är de föräldrar och barn som lyssnat, sjungit, lekt och dansat tillsammans under musikleken. Nu på senhösten 2021 har Norr om Stan fått stafettpinnen som arrangör av NSU.

Under den tid då samhället i mångt och mycket stängdes ner på grund av coronapandemin, fortsatte Sussi, Ludde och Macke med musikleken online via dels live-sändningar, dels inspelat material på YouTube. I början av november började vi med live-verksamhet igen, men, men…

Nu är det distansdags igen! Länken till torsdagens musikstund uppdateras i nyheten här.

Musikleken på dagisturné

Sussi, Ludde och Macke gör i höst en daghemsturné på länk via Google Meet. Musikleken, som varit under NSU:s regi i många år, fortsätter nu i samma populära spår fast med Norr om Stan hållande i trådarna. Den turné som varit fullbokad under september-oktober fortsätter med nya datum i november och december och om ni vill ha virtuellt besök och ett verkligt bra ”gig” på ert dagis så gör ni klokt att boka snarast!

Kolla kalendern och boka här