Bikupan

Samlingsannonsen Bikupan i HBL är en marknadsföringskanal för svenska föreningar och samfund i Vanda och norra Helsingfors.

Bikupan publiceras med målsättningen att stärka profilen för svenskspråkiga Vanda och norra Helsingfors samt att erbjuda synlighet på verksamhet som ordnas av NoS medlemsföreningar samt övriga aktörer på området.

Då flera aktörer annonserar tillsammans ger det en bred bild av utbudet av evenemang, utbildningar och utfärder som många av föreningarna och samfunden sysslar med.

För NoS medlemmar och övriga aktörer som deltar i annonspaketet är Bikupan också ett tämligen förmånligt annonsformat jämfört med ordinarie annonspriser; Helsinge-Tusby Ungdomsförbund (HTU) söker årligen utomstående finansiering för annonsering, vilket bidrar till att även mindre föreningar har möjlighet att delta med låg tröskel.

Praktiska arrangemang

HTU ansvarar för den ekonomiska biten kring understöd samt fakturering.

Norr om Stan har hand om verkställandet av praktiska detaljer: insamlandet av annonsmaterial samt, tillsammans med HTU och Vanda stad, koordinering av utgivningsdatumen och marknadsföringen.

Tidtabell för Bikupan 2023

MaterialdeadlinePubliceringsdatum (torsdagar)
19.126.1
9.316.3
4.511.5
7.914.9
19.1026.10
23.1130.11

Om du behöver hjälp med annonsmaterialet, kontakta kansliet på Norr om Stan i god tid före deadline, e-post info(at)nos.fi.

Annonspriser

Ladda ner ett infoblad i PDF-format med exempelmoduler och -priser.

OBS att de angivna priserna är riktgivande: det slutliga priset beror på det sammanlagda antalet annonser i Bikupan och dess slutliga storlek.

Kontaktuppgifter för Bikupan

Annonsmaterial: Norr om Stan; info(at)nos.fi, tfn 040 474 1529/Anne Bergmann

Finansiering och fakturering: Börje Henriksson, Helsinge-Tusby ungdomsförbund; tfn 050 379 8782, borje.henriksson(at)gmail.com

Vanda stad: Nicole Mattsson; tfn 050 314 5448, nicole.mattsson(at)vantaa.fi