Sök SFV-bidrag för unga mentorer

Ett mentorskapsprogram för unga i socialt entreprenörskap och ledarskap.

Svenska folkskolans vänner ordnar ett kostnadsfritt program SFV Changemaker för dig mellan 18–25 år som vill få stöd och inspiration för att skapa förändring. Programmet består av workshops, teambuilding och inspirationsföreläsningar där du får lära dig mer om socialt entreprenörskap, innovation och ledarskap.

Du får också en mentor matchad efter dina behov som hjälper dig att utveckla ditt ledarskap, hitta det du brinner för och förstå vilken samhällsutmaning du vill lösa. Du kan gå programmet oavsett om du redan har en utvecklad idé på hur du vill förändra samhället eller vill få stöd att utveckla en.

Ansökningar tas emot 9.5–23.6.

SFV Changemaker startar hösten 2022 och är ett samarbete mellan SFV och Ashoka, världens största nätverk för sociala entreprenörer och changemakers. 
Anmäl dig själv eller nominera någon du känner! Sammanlagt 15–20 deltagare väljs ut till programmet.

Ansök här

SFV Changemaker