Sommarteater – Den fula ankungen

Äntligen premiär och plask i Ankdammen!

Vanda Teaterförening sätter upp HC Andersens klassiker Den fula Ankungen, men med en lite modern tvist. Premiär blir det vid Gamla Kvarnen i Helsinge den 13.6. För regin svarar Dan Söderholm och för dramatiseringen Mia Portin. Glada amatörskådespelare i olika åldrar intar scenen med både sång och dans. Den nyskrivna musiken är gjord av Jesper Eklund.

Tiderna har varit och är tunga och krångliga, men nöden kan sannerligen vara uppfinningarnas moder. För att  publiken skall vara trygg har vi gjort några nya arrangemang. Alla skådespelare använder mask. Varje rollkaraktär bär en specialsydd mask i form av näbb eller nos som en del av kostymen. Läktaren består av små bord med stolar utspridda över ett öppet område. Vi tar in max 40 personer/föreställning och alla sällskap placeras vid ett eget bord eller flera.

För mera info www.vandateaterförening.fi