Nyheter

Kaffeträff på Socis i Åggelby

Vi som är hemma på dagen träffas för sista gången i år torsdagen den 21.12 kl. 13–15 i Tornrummet på Åggelby Socis.Läs mera »

Seniorevenemang med allsång och Lucia

Välkommen på säsongens sista SeniorNord -evenemang på Malms kulturhus, Nedre Malms torg 1, torsdag 14.12 kl. 14–16!Läs mera »

Läs om Eftis Oskargala

Eftis fina filmprojekt med Oskargala noterades av Sydkustens landskapsförbund. Läs mera »

De vackraste julsångerna i Åggelby

Vi kommer i julstämning lö. 2.12. kl. 17.00, då vi tillsammans sjunger de vackraste julsångerna i Åggelby gamla kyrka. Läs mera »

Julbasar och loppis på Solhem

Traditionell adventsbasar med handarbeten, hembakt, lotteri, loppis och världens bästa våfflor 26.11 kl. 12-15 på SolhemLäs mera »

Tovning eller indisk mat?

Anmäl dig till en underbar kortkurs i tovning och kom med och pyssla julens sötaste tomtar eller en åsna till din julkrubba! Eller njut av de underbara varma dofterna och smakerna i det indiska köket. Läs mera »

Barn firar Finland!

Den största och roligaste barnfesten till Finlands 100-årsjubileum går av stapeln på Malms kulturhus 10-11.11! Läs mera »

Föreningar tillsammans

Till föreningar i huvudstadsregionen - Vill du vara med om ett nytt samarbete mellan föreningar? Träffen på Vanda lantbruksmuseum som planerades till 4.10 inhiberades tyvärr, men det går bra att meddela intresse så håller arrangörerna dig uppdaterad! Läs mera »

100 km svenska stigar

NoS jubileumsårsprojekt "100 km svenska stigar i norra Helsingfors och Vanda" presenteras, kom med och vandra! Läs mera »

NoS söker kodare!

Vi söker kodare, idrotts-, mat- och andra klubbledare till de svenska skolorna för hösten!Läs mera »