Lediga arbetsplatser

Norr om Stan rf söker för tillfället anställda till följande uppdrag:

Eftisledare funnen!

Tack för ditt intresse! Såhär såg annonsen ut:

Från höstlovet i oktober kommer vi att behöva ytterligare en ledare till världens bästa eftis! Ett eftis där både barn och vuxna trivs och utvecklas, och där vi satsar på trygghet, arbetsglädje och ekologi. Där vi lagar vårt mellis själv och ordnar meningsfull och rolig aktivitet dagligen.

De som gör ett eftis till världens bästa är naturligtvis ledarna! Därför söker vi dig som är en glad och utåtriktad typ som trivs med andra människor, både barn och vuxna! Du behöver vara ansvarsfull, pålitlig och inte rädd för att ta i där det behövs, men med mycket humor och lite barnasinne i behåll. Gillar du dessutom att laga mat och baka, och uppskattar du utevistelse och ekotänkande? 

Då är det dig vi söker!

Jobbet är under eftermiddagstid, skoldagar ca 12-17 eller enligt överenskommelse. Det finns också möjlighet att jobba kortare tid, t.ex. 13-15, för dig som studerar eller söker extrajobb. 

För den som är intresserad av ett långvarigt arbetsförhållande kan vi erbjuda ett fortgående arbetsförhållane med heldagsjobb på våra dagskolonier under skolornas lovtider; en vecka före skolan börjar i augusti, på höstlovet, sportlovet och tre veckor i juni.

Intresserad? Skicka in din fritt formulerade ansökan och CV så snart som möjligt per e-post till adressen info@nos.fi. Vi hoppas du kan börja ungefär i mitten av oktober, så skicka gärna in din ansökan redan nu!

För arbete med barn behövs straffregisterutdrag, vilket du beställer på Rättsregistercentralen.

Förfrågningar kan göras till verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn: 050-432 8888 eller per e-post.

Klubbledare

Norr om Stan rf söker kontinuerligt klubbledare till svenskspråkiga skolor i norra Helsingfors och Vanda.

Klubbarna är frivillig eftermiddagsverksamhet som ordnas i skolorna, kortare kurser ordnas också kvällstid och på veckoslut. Arbetstiden är någon timme per dag, en eller flera gånger i veckan och passar bra för t.ex. studerande eller dig som jobbar deltid.

Bland våra klubbar tidigare år har ingått idrott, konst, musik, drama, kreativt skrivande, matlagning m.m. De flesta av våra klubbar riktar sig till lågstadieelever i åldern 7-12 år, men vi ordnar också klubbar för högstadieungdomar samt familjekurser. Om du har ett specialområde som du tror att kunde intressera denna målgrupp tar vi gärna emot förslag på nya klubbar!

Vi söker 18 år fyllda svenskspråkiga ledare. (Om du är under 18 år bör du ha gått i den skola du vill leda klubb i, eller annars ha mycket goda meriter!) Du bör ha god hand med barn och unga och vara initiativrik, samarbetskunnig, pålitlig och ansvarsfull. Utbildning och/eller erfarenhet inom ungdomsarbete och klubbens inriktning är en merit.

Fritt formulerade skriftliga ansökningar med CV insändes till Norr om Stan rf per e-post till adressen info[at]nos.fi. På frågor svarar verksamhetsledare Katja Salojärvi, tfn: 050 432 8888.

OBS att personer som anställs för arbete med barn och unga ska uppvisa ett straffregisterutdrag för arbetsgivaren då arbetsförhållandet inleds (Lag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn 14.6.2002/504).
Kolla tips och råd på sidan "klubbledarbank"!